Healings

Wil je een healing ontvangen, ervaren?

We gaan graag met je in gesprek om af te stemmen wat voor jou het beste werkt. Allereerst gaan we in afstemming en verbinding met Moeder Aarde en werken uit direct contact met het energetische veld. Vanuit het hart en via de voeten verbonden met het hart van de Aarde en vanuit een verbinding van hart en hoofd, openstaand voor de meer hemelse dimensies en energieën stroomt het via onze handen en wordt een energetisch veld gecreëerd waar heling mogelijk is. Alles hangt af van onze onderlinge communicatie, maar ook van de afstemming van de cliënt. De mens heeft een zelf genezend vermogen. Deze willen we graag versterken. En natuurlijk hebben we ook allemaal een ‘ondermijner’ in ons. Deze mag er ook zijn. We willen alleen niet dat deze stem ons leven beheerst en ook niet onze healingsessie. Wat wij voor je kunnen zijn is een energetische spiegel, mogelijk een vergrootglas. Jij bent heer een meester van jouw leven en natuurlijk is er een Kracht die groter is dan wij. Het is dat we je net een duwtje kunnen geven, een boost of een energetisch liefdesbad. Het kan dat je ineens een sprong maakt. Het hangt allemaal af van waar jij nu in jouw proces bent.
We maken gebruik van een fijne energetische afstemming maar ook klanken en frequenties. Wanneer er een wederzijds vertrouwen ontstaat dan gaat de afstemming steeds gemakkelijker en kan het werk dieper en krachtiger worden. Naar behoefte kunnen we de tarotkaarten raadplegen of andere orakels.
We werken onder andere met:
  • Sjamanistische zang, vaak alleen een Aum-klank zang. Maar indien gewenst en van toepassing ook krachtige ceremoniële songs uit de Lakota traditie.

  • Healy, frequentie apparaat

  • Stemvorken en klankschalen met harmoniserende frequenties

We mogen in het healingwerk ook zeker de kracht van prayers en zang niet vergeten. Vanuit een diepe verbinding met oude tradities wordt een sterk energetisch veld neergezet, telkens in afstemming met de cliënt. Laat deze zachte liefdevolle erergie je wezen vervullen. Een healing is een mooi cadeau aan jezelf!

healings healing bronwereld healingsessie healing ervaren  klankschalen sjamanistische zang healy stemvorken